Actualment esteu veient Si viatgeu, no us oblideu de l’assegurança

Si viatgeu, no us oblideu de l’assegurança

L’arribada de l’estiu comporta per a molts l’arribada de les vacances. Això moltes vegades és sinònim de viatges, sovint a l’estranger, una experiència que tots tenim moltes ganes de recuperar després de més de dos anys de pandèmia. I seria una llàstima que qualsevol imprevist ens arruïnés les nostres vacances.

Quan planifiquem un viatge, escollim el mitjà de transport més adequat -avió, tren, cotxe…-, l’allotjament més adient -hotel, càmping, alberg…-, les dates que més ens convenen, les visites que farem… ho tenim tot ben preparat. Però hi ha coses que no podem planificar: els imprevistos. I per cobrir això, hi ha les assegurances de viatges, que es fan càrrec precisament d’allò que no podem programar.

Les assegurances de viatge no són obligatòries, excepte a determinats països que les exigeixen per concedir el visat. Però sí que són molt aconsellables per evitar disgustos. Les pòlisses més habituals que es poden contractar cobreixen diferents aspectes: des de la cancel·lació del vol o de l’allotjament, fins a la pèrdua de l’equipatge o els robatoris que es puguin patir. Aquestes pòlisses poden ser per a un sol viatge o poden cobrir tots els viatges que es tinguin programats durant un any, ja siguin d’oci o de feina.

Cobertures sanitàries

Un aspecte important que cal demanar a les assegurances de viatge és que cobreixin també les despeses sanitàries en cas que tinguem un problema de salut durant les vacances. Es calcula que el 4% dels viatgers procedents d’Espanya necessita assistència sanitària durant el viatge i, d’aquests, el 5% necessita una repatriació.

Cal tenir en compte que Espanya és un dels països considerats barats pel que fa a l’assistència mèdica: cura, estada a l’hospital, medicació… Els costos de l’atenció en altres països poden ser molt més cars i, fins i tot, desorbitats. Les pòlisses d’assistència sanitària durant els viatges solen incloure totes les prestacions necessàries en cas d’accident, lesió o, fins i tot, defunció.

Familia feliç al camp

Atlàntida t’ajuda durant els viatges

Des d’Atlàntida, sempre volem estar al costat dels nostres associats i per això també us oferim, a totes les nostres pòlisses, cobertures especifíques d’assistència sanitària en viatges a l’estranger. En podeu consultar les característiques principals aquí, però la seva funció principal és garantir-vos que podeu estar tranquils durant les vostres vacances, ja que qualsevol imprevist queda cobert.

Es tracta d’una assistència que assumeix les despeses mèdiques i posa a disposició dels associats d’Atlàntida el millor equip de professionals en qualsevol racó del món. També facilita als assegurats un número de telèfon específic per resoldre les urgències en el mínim temps possible i de la manera més àgil. Per a la vostra tranquil·litat i la de tota la família.

Deixa un comentari

ATLÀNTIDA MÈDICA D'ESPECIALITATS S.A. D'ASSEGURANCES com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar els comentaris que facis a través del web. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de privacitat