Atlàntida celebrarà 90 anys en el Palau Robert de Barcelona

 

Amb motiu del 90è aniversari de la fundació d’Atlàntida, enguany colaboraren amb el Palau Robert, amb l’edició de l’exposició d’Ones, una mostra dedicada a totes aquelles dones que han destacat en el nostre país a través de la música. Al mateix temps, el Palau Robert acollirà l’exposició que conmemora els 90 anys d’Atlàntida i la història de la sanitat privada a Catalunya. L’exposició s’ubicarà durant la tardor d’aquest any als jardins del Palau.

Per tal de concretar aquesta col·laboració, el Conseller Delegat de Grup Atlàntida, Pere Abelló, ha signat el conveni que vincula la companyia amb les activitats del Palau Robert. La signatura ha tingut lloc al Palau de la Generalitat de Catalunya entre Joaquim Nin, Secretari General de la Presidència de la Generalitat i Pere Abelló, en presència de Santi Rifà, Director del Palau Robert i Ignasi Genovès, Director General de Difusió de la Generalitat.

Per a Atlàntida, és un plaer colaborar amb un dels símbols de la ciutat de Barcelona, situat al cor de l’Eixample i a tocar de l’indret on Atlàntida ha crescut com asseguradora mèdica.

 

 signatura-palau-robert_06

 

Deixa un comentari

ATLÀNTIDA MÈDICA D'ESPECIALITATS S.A. D'ASSEGURANCES com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar els comentaris que facis a través del web. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de privacitat