Campanya 2015 de televisió i ràdio d’Atlàntida Assegurances Mèdiques

 

A Atlàntida tenim molt clar que els nostres assegurats s’han de sentir com a casa. Som una companyia de proximitat, que estima als seus assegurats, que en té cura mitjançant un tracte personal, els darrers avenços tecnològics i els professionals més qualificats.

A Atlàntida som pioners en salut i, des de 1927, oferim assegurances mèdiques que van més enllà d’una atenció professional i de qualitat. Per això desenvolupem productes i serveis adaptats a les necessitats reals dels nostres assegurats en qualsevol etapa de la seva vida.

Som diferents, perquè som de casa, perquè vàrem ser pioners en salut a Barcelona i Catalunya i perquè sabem que el més important és la confiança i la satisfacció dels nostres assegurats però, sobretot, la seva salut.

Tenir cura de la salut dels nostres assegurats és l’eix de la nostra tasca. L’objectiu de personalitzar i oferir els nostres serveis d’acord a les seves necessitats assistencials i econòmiques, ens ha portat ha crear el Pack Lliure10.

Amb una quota molt reduïda i una tarifa mínima per visita o assistència, el Pack Lliure10 es converteix en un nou concepte en el món de les assegurances.

Anunci de televisió que s’emet per 8tv.

Cunya de ràdio que s’emet per RAC 1 i RAC 105

Esperem que us agradin!

Deixa un comentari

ATLÀNTIDA MÈDICA D'ESPECIALITATS S.A. D'ASSEGURANCES com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar els comentaris que facis a través del web. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de privacitat