El temps d’espera a les consultes del Centre Mèdic d’Atlàntida és només de 6 minuts de mitjana

Els assegurats que utilitzen els serveis del Centre Mèdic d’Atlàntida només han d’esperar a la sala d’espera per ser atesos una mitjana de 6 minuts. En el quadre annex podeu veure els temps d’espera mitjans des del mes d’octubre de 2018 fins al mes de setembre de 2019. Les tres especialitats amb menys esperes són rehabilitació, acupuntura i endocrinologia que no arriben als 3 minuts d’espera.

A Atlàntida som conscients que el temps dels nostres assegurats és or i, per aquest motiu, treballem per reduir al màxim els temps d’espera previs a la consulta. Però, fer-ho no sempre és senzill. Malgrat la planificació, totes les visites no requereixen el mateix temps. No és el mateix una primera visita o un control i això fa que, a vegades els especialistes hagin de dedicar més temps a alguns pacients del que tenen assignat i es produeixen lleugers retards.

Tempsespera

Deixa un comentari

ATLÀNTIDA MÈDICA D'ESPECIALITATS S.A. D'ASSEGURANCES com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar els comentaris que facis a través del web. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de privacitat