Experiències Atlàntida: Taller pràctic de Cardiosalvament

Cada any més de 30.000 persones moren com a conseqüència d’un atac de cor. Atlàntida, en col·laboració amb la Campanya Cardioprotecció Civil, us proposa un TALLER PRÀCTIC DE CARDIOSALVAMENT per aprendre a indentificar la mort sobtada i saber com actuar mitjançant la reanimació i l’ús de desfibriladors, si mai un familiar o amic té un atac de cor davant teu.

La mort sobtada és la primera causa de mort al nostre país i provoca 10 cops més víctimes que els accidents de trànsit i un 50% més de víctimes que els infarts. Un 80% dels atacs de cor La tenen lloc davant de familiars i amics. Per això és tan important saber què fer si mai ens trobem en aquesta situació. Si estem entrenats i podem iniciar el rescat abans de 3 minuts, tenim el 75% de probabilitats de rescatar la víctima i salvar-li la vida.

Saps respondre aquestes 3 preguntes?

  • Saps què és un desfibril·lador?

SI ◽  NO ◽

  • L’utilitzaràs quan sigui necessari?

SI ◽  NO ◽

  • Saps identificar una víctima de mort sobtada?

SI ◽  NO ◽

Si has respost NO, a alguna d’aquestes 3 preguntes, t’esperem al taller de cardiosalvament. Aprendràs a rescatar una víctima només en una hora.

Data: Divendres 26 d’abril de 2019

Hora: 10 h i 18 h

Durada: 1 h

Lloc: Mas Piteu (C/ Natzaret, 67-81, Barcelona)

Preu Assegurats Atlàntida: 10 €

Preu No Assegurats Atlàntida: 20 €

Inscripcions: Al telèfon 931 444 492 o a l’e-mail: participa@cardioprotecciocivil.cat

 

Deixa un comentari

ATLÀNTIDA MÈDICA D'ESPECIALITATS S.A. D'ASSEGURANCES com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar els comentaris que facis a través del web. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de privacitat