Fòrum Atlàntida: Aprendre a relaxar-se: tècniques i consells per cuidar-nos i prevenir l’estrès

Atlàntida, pionera en salut a Barcelona des de 1927, et convida al Fòrum Atlàntida el dijous 30 de maig de 2019, a les 19.00 hores, on es parlarà del tema: “Aprendre a relaxar-se: tècniques i consells per cuidar-nos i prevenir l’estrès”, a càrrec de Quique Gómez, psicòleg del Centre Mèdic Atlàntida.

En algun moment de la nostra vida, tots ens hem sentit estressats, però, si volem tenir una vida saludable, és important saber com controlar-lo.

Quins són els símptomes de l’estrès? Quins factors el desencadenen? Com el puc controlar i mantenir una vida saludable? Quines tècniques puc aprendre per sentir-me millor en el meu dia a dia? Totes les respostes te les donarem al proper fòrum Atlàntida.

L’accés és gratuït i només cal reservar plaça al telèfon 93 217 22 99 o confirmant l’assistència al correu electrònic comunicacio@atlantida.cat.

Lloc: Residencial Mas Piteu. Carrer Natzaret, 67-81

Deixa un comentari

ATLÀNTIDA MÈDICA D'ESPECIALITATS S.A. D'ASSEGURANCES com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar els comentaris que facis a través del web. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de privacitat