El proper dijous 28 de gener, a les 19:00, la Pilar Betriu, Dietista-Nutricionista del Centre Mèdic Atlàntida, oferirà una xerrada sobre la incidència de les intoleràncies alimentàries en la societat actual.
La xerrada tindrà com a punt de partida els factors genètics, orgànics, funcionals i ambientals que poden promoure intoleràncies alimentàries en qualsevol etapa de la vida, i posarà el focus en el paper de l’alimentació actual com a desencadenant d’aquestes patologies i sobre el tractament diètetic de les mateixes.
Vine a la xerrada i informa’t de tot el que cal saber avui dia sobre les intoleràncies alimentàries, i aprofita l’oportunitat per traslladar les teves consultes a la Pilar Betriu en la segona fase del Fòrum, on els assistents que ho desitgin podran fer-li totes les preguntes que vulguin.
Pots confirmar la teva assistència enviant un correu electrònic a l’adreça atl@atlantida.cat
T’esperem a l’Hotel Granados 83, Carrer Enric Granados, 83, de Barcelona, a tocar del Centre Mèdic Atlàntida.