Fòrum Atlàntida ‘Les intoleràncies alimentàries avui’

Fòrum Atlàntida 'Les intoleràncies alimentàries avui'

El proper dijous 28 de gener, a les 19:00, la Pilar Betriu, Dietista-Nutricionista del Centre Mèdic Atlàntida, oferirà una xerrada sobre la incidència de les intoleràncies alimentàries en la societat actual.

La xerrada tindrà com a punt de partida els factors genètics, orgànics, funcionals i ambientals que poden promoure intoleràncies alimentàries en qualsevol etapa de la vida, i posarà el focus en el paper de l’alimentació actual com a desencadenant d’aquestes patologies i sobre el tractament diètetic de les mateixes.

Vine a la xerrada i informa’t de tot el que cal saber avui dia sobre les intoleràncies alimentàries, i aprofita l’oportunitat per traslladar les teves consultes a la Pilar Betriu en la segona fase del Fòrum, on els assistents que ho desitgin podran fer-li totes les preguntes que vulguin.

Pots confirmar la teva assistència enviant un correu electrònic a l’adreça atl@atlantida.cat

T’esperem a l’Hotel Granados 83, Carrer Enric Granados, 83, de Barcelona, a tocar del Centre Mèdic Atlàntida.

Cartell Fòrum Atlàntida 'Les intoleràncies alimentàries'

Deixa un comentari

ATLÀNTIDA MÈDICA D'ESPECIALITATS S.A. D'ASSEGURANCES com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar els comentaris que facis a través del web. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de privacitat