Horari d’atenció agost Centres propis

horari d'atenció agost centres propis

Com cada any, durant el mes d’agost tindrem un horari d’estiu als centres d’atenció propis, que afecta alguns dels nostres serveis:

Centre Mèdic i Servei d’Urgències: Horari d’atenció habitual. La única alteració té a veure amb el servei d’analítiques, que no tindrà activitat els dissabtes del mes d’agost.

Centre de Rehabilitació i Podologia del Carrer Provença 111: Del 8 al 26 d’agost (ambdós inclosos), l’horari d’atenció serà de 8:00 a 14:30. La resta de dies hi haurà l’horari habitual.

Clínica Dental Atlàntida: La Clínica Dental Atlàntida romandrà tancada del 4 al 31 d’agost. Per a les urgències, podeu acudir a la Clínica Dental Barcelona.

Us desitgem unes bones vacances!

Deixa un comentari

ATLÀNTIDA MÈDICA D'ESPECIALITATS S.A. D'ASSEGURANCES com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar els comentaris que facis a través del web. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de privacitat