Laboratoris Rabassa ha renovat la certificació ISO 9001:2008

 

Contents per publicar que Laboratoris Rabassa S.L, principal proveïdor d’analítiques d’Atlàntida, ha renovat la certificació ISO 9001:2008 per a les activitats de tractament de mostres biològiques i realització d’anàlisis clíniques a les àrees de bioquímica, hematologia, immunologia, microbiologia i parasitologia.

La certificació ISO 9001:2008 és la base del sistema de gestió de la qualitat ja que és una norma internacional que es centra en tots els elements d’administració de qualitat amb els quals una empresa ha d’explicar per tenir un sistema efectiu que li permeti administrar i millorar la qualitat dels seus productes o serveis.

Aquesta acreditació demostra que l’organització està reconeguda per més de 640.000 empreses a tot el món. Cada sis mesos, un agent de certifcadors realitza una auditoria de les empreses registrades amb l’objecte d’assegurar-se el compliment de les condicions que imposa la norma ISO 9001.

D’aquesta manera, els clients de les empreses registrades es lliuren de les molèsties d’ocupar-se del control de qualitat dels seus proveïdors i, al seu torn, aquests proveïdors només han de sotmetre’s a una auditoria, en comptes de diverses dels diferents clients. Els proveïdors de tot el món han de cenyir-se a les mateixes normes.

 Captura3 rabassa

Deixa un comentari

ATLÀNTIDA MÈDICA D'ESPECIALITATS S.A. D'ASSEGURANCES com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar els comentaris que facis a través del web. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de privacitat