Actualment esteu veient Experiències Atlàntida: Taller de sopars saludables amb Isolda Vila

Experiències Atlàntida: Taller de sopars saludables amb Isolda Vila

Després dels excessos de les festes nadalenques, a poc a poc hem de tornar a la rutina i recuperar hàbits nutricionals saludables. La nova experiència de Grup Atlàntida, ens ajudarà a aconseguir-ho. Es tracta del Taller Sopars Saludables, que impartirà el dissabte 22 de febrer la dietista i nutricionista Isolda Vila. En aquest taller descobrirem com elaborar sopars que siguin bons i alhora saludables i lleugers per començar el 2020 reequilibrant els excessos del Nadal i potenciant la nostra salut i benestar.

Treballarem com ha de ser un sopar i entendrem la seva estructura. Descobrirem com sortir de la rutina amb diferents receptes delicioses i saludables. Ho posarem en pràctica cuinant-les plegats i gaudint d’una degustació dels plats que nosaltres mateixos haurem elaborat.

Si t’agrada cuidar la teva alimentació i la de la teva família sense renunciar al plaer de menjar bé, apunta’t a la nova activitat organitzada per Experiències Grup Atlàntida. Només per ser de Grup Atlàntida gaudiràs d’un preu especial. Les inscripcions es tancaran el 21 de gener. Les places són limitades. No deixis escapar la teva.

Taller Sopars saludables
Data: 22 de febrer
Horari: de les 10:30 h a les 13 h
Lloc: Espai Boisà de Barcelona – Passatge Lluís Pellicer, 8 local
Preu: 50 €
Preu Grup Atlàntida: 45 €
Informació i inscripcions: isoldavt@gmail.com
Data límit inscripcions 21 de gener
Places limitades

Deixa un comentari

ATLÀNTIDA MÈDICA D'ESPECIALITATS S.A. D'ASSEGURANCES com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar els comentaris que facis a través del web. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de privacitat