Nou servei de vídeo consulta  

A partir d’aquest mes, les persones assegurades amb Atlàntida ja tenen a la seva disposició el servei de vídeo consulta. Aquest nou servei permet visitar-se amb un metge o un especialista del Centre Mèdic Atlàntida d’Enric Granados sense necessitat de desplaçar-s’hi. Per fer-ho possible s’ha equipat els consultoris amb càmeres web i ordinadors amb el programari necessari per a les  vídeo consultes i s’ha format els metges perquè puguin atendre les cites en línia.

El nou servei de vídeo consulta es posarà en marxa de manera progressiva. De moment, està disponible per a alguns metges de capçalera i per a les especialitats de traumatologia, dermatologia, digestiu, endocrinologia, pediatria i urgències. La resta s’aniran incorporant en els pròxims mesos, un cop aquesta prova pilot funcioni sense problemes.

Les consultes virtuals es duen a terme en un entorn de comunicació segur, en el qual tota la informació que es comparteix amb el quadre mèdic d’Atlàntida és absolutament confidencial.

Per al director mèdic d’Atlàntida, el doctor Carles Rabassa, aquest nou servei constitueix un important pas endavant i permetrà un millor seguiment dels pacients, sense necessitat de desplaçar-se al Centre Mèdic. “La vídeo consulta ha de ser una eina molt útil per a la revisió d’analítiques, l’evolució de la simptomatologia, per al control d’algun tipus de pacients crònics i per estrènyer els vincles entre metges i pacient”, assegura.

Com fer una vídeo consulta

  1. Demana hora al 93 217 22 99.
  2. Un cop citat, rebràs per SMS un enllaç d’accés a la vídeo consulta 30 minuts abans de la cita.
  3. Fes clic a l’enllaç que has rebut a l’hora reservada.

Per tal de facilitar les vídeo consultes, Atlàntida ha elaborat una guia tècnica que explica el procediment i els requisits tècnics necessaris per accedir-hi, tant si es fa amb l’ordinador o amb el telèfon mòbil. Bàsicament, a través del navegador o a través de l’aplicació Teams, en tots dos casos donant accés a la càmera i el micròfon de l’ordinador.

Deixa un comentari

ATLÀNTIDA MÈDICA D'ESPECIALITATS S.A. D'ASSEGURANCES com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar els comentaris que facis a través del web. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de privacitat